SOUL LABOR

SOUL LABOR

2019. október 18. - Rák D.

Köszöntelek a SOUL LABOR oldalon!

Vettem a bátorságot, hogy mostantól ne csak a laptopomnak meg az Instagram rövid hasábjainak írjak, hanem hosszabban másokhoz is eljuthassanak a gondolataim, így hasonlít ez a platform egy virtuális naplóhoz. Azonban szeretném, hogy ennél több legyen, remélem egy-egy téma benned is elindít olyan gondolatokat vagy beszélgetéseket, ami később a hasznodra válik.

Miért SOUL LABOR?

Pszichológus vagyok. A lelki munka és önismeret az elmúlt éveimet teljes mértékig átitatta, de azt hiszem, ez sok embernek közel sem ennyire aktív téma az életében. Talán a bejegyzések segítenek ennek az elindításában. Így jött a soul=lélek és labor=kemény munka vagy akár szülés, esetleg a magyar jelentését tekintve egy hely, ahol ötleteket gyűjhetsz, hogyan aztán kísérletezz saját magad megismerésében.

A világom néha kicsit púderes, mint azt a képek hangulata is mutatja, de nem gondolom, hogy ez a mély gondolatokat kizárná, ez csak a csomagolás. Szeretettel írok minden sort, így remélem Te is hasonlóképp tudod majd befogadni őket. Ha pedig az olvasottak hatására elgondolkozol csak egy olyan dolgon, amin eddig nem, akkor számomra már megérte a belefektett idő.

Köszönöm, hogy itt vagy!

Nagy szeretettel,

RD

be3b1627-5c31-4e90-bc86-d2a5d36fea7e.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://soullabor.blog.hu/api/trackback/id/tr7515231204
süti beállítások módosítása